WERKEN BIJ

Een heerlijke (bij)baan!
Bij IJssalon Kees werken we in een team van 45-50 mensen om het iedereen elke dag voor 100% naar de zin te maken in onze vestigingen in Geldrop of Eindhoven.

VACATURES:

In principe hebben we ons team rond voor het seizoen 2019. Echter, voor goede mensen is er altijd plaats. Dus denk jij echt dé aanwinst te zijn voor ons team schroom niet om te reageren!
VERKOOPMEDEWERKER
Geldrop; vanaf 20 uur per week. Ben je minimaal twee avonden  doordeweeks en minimaal één dagdeel in het weekend beschikbaar, dan is dit iets voor jou. We vragen geen specifieke opleiding, het is vooral van belang dat je enthousiast kunt en wilt werken met ons product en onze gasten. Spreekt het je aan, maak eens een afspraak en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen binnen onze en jouw mogelijkheden. Stuur een korte motivatie en CV naar leon@ijssalonkees.nl (o.v.v. verkoopmedewerker).
 
 
OPROEPKRACHTEN
Geldrop of Eindhoven. Het grootste deel van onze groep medewerkers bestaat uit scholieren en studenten die volledig flexibel op oproepbasis werken. IJssalon Kees biedt ze de mogelijkheid om naast school en studie en andere vrijetijdsbestedingen (zoals sport) een centje bij te verdienen. De oproepkrachten worden ingepland op basis van beschikbaarheid, waarbij zo veel mogelijk rekening wordt gehouden met andere activiteiten. In de zomer(vakantie) zijn de studenten en scholieren extra beschikbaar om de drukte en evt. vakanties van vaste medewerkers op te vangen. Hierdoor werken we bij IJssalon Kees niet met extra vakantiekrachten in de zomerperiode. Deze ±40 mensen werken gemiddeld zo’n vijf tot zes seizoenen. Daardoor is er elk jaar aan het begin van het seizoen ruimte voor een aantal nieuwe oproepmedewerkers (m/v). Gemotiveerde studenten/scholieren vanaf 15 jaar (16 voor 1-10-2019) kunnen hun sollicitatie met motivatie en CV sturen naar: info@ijssalonkees.nl (Vermeld s.v.p. duidelijk in het onderwerp van je mail ‘Sollicitatie oproepkracht Geldrop’ of ‘Sollicitatie oproepkracht Eindhoven’).