WERKEN BIJ

Een heerlijke (bij)baan!
Bij IJssalon Kees werken we in een team van 45-50 mensen om het iedereen elke dag voor 100% naar de zin te maken in onze vestigingen in Geldrop of Eindhoven.

VACATURES 2020:

ASSISTENT-BEDRIJFSLEIDER
Geldrop; min. 30 uur per week. Als aankomend assistent-bedrijfsleider gaan we je alles leren om ons bedrijf en onze medewerkers op een goede manier aan te sturen. Van jezelf breng je liefde voor ons mooie product en gastvrijheid mee. Een opleiding in de richting horeca of (banket)bakkerij is geen must, maar kan wel een pré zijn. Na een uitgebreide training ‘on the job’ ben je in staat om zelfstandig gedurende een dag ons bedrijf te leiden en gedeeltelijk de productie van ijs te verzorgen. Wil je half februari of uiterlijk 1 maart starten, solliciteer dan nu! Stuur je motivatie en CV naar leon@ijssalonkees.nl
VERKOOPMEDEWERKERS
Geldrop; vanaf 10 uur per week. Ben je minimaal twee avonden  doordeweeks en minimaal één dagdeel in het weekend beschikbaar, dan is dit iets voor jou. We vragen geen specifieke opleiding, het is vooral van belang dat je enthousiast kunt en wilt werken met ons product en onze gasten. Spreekt het je aan, maak eens een afspraak en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen binnen onze en jouw mogelijkheden. Stuur een korte motivatie en CV naar leon@ijssalonkees.nl (o.v.v. verkoopmedewerker).
OPROEPKRACHTEN
Geldrop of Eindhoven. Het grootste deel van onze groep medewerkers bestaat uit scholieren en studenten die volledig flexibel op oproepbasis werken. IJssalon Kees biedt ze de mogelijkheid om naast school en studie en andere vrijetijdsbestedingen (zoals sport) een centje bij te verdienen. De oproepkrachten worden ingepland op basis van beschikbaarheid, waarbij zo veel mogelijk rekening wordt gehouden met andere activiteiten. In de zomer(vakantie) zijn de studenten en scholieren extra beschikbaar om de drukte en evt. vakanties van vaste medewerkers op te vangen. Hierdoor werken we bij IJssalon Kees niet met extra vakantiekrachten in de zomerperiode. Deze ±40 mensen werken gemiddeld zo’n vijf tot zes seizoenen. Daardoor is er elk jaar aan het begin van het seizoen ruimte voor een aantal nieuwe oproepmedewerkers (m/v). Gemotiveerde studenten/scholieren vanaf 15 jaar (16 voor 1-10-2019) kunnen hun sollicitatie met motivatie en CV sturen naar: info@ijssalonkees.nl (Vermeld s.v.p. duidelijk in het onderwerp van je mail ‘Sollicitatie oproepkracht Geldrop’ of ‘Sollicitatie oproepkracht Eindhoven’).