WERKEN BIJ

 

Een heerlijke (bij)baan!

Bij IJssalon Kees werken we in een team van 45-50 mensen om het iedereen elke dag voor 100% naar de zin te maken in onze vestigingen in Geldrop en Eindhoven.

Het grootste deel van onze groep medewerkers bestaat uit scholieren en studenten die volledig flexibel op oproepbasis werken. IJssalon Kees biedt ze de mogelijkheid om naast school en studie en andere vrijetijdsbestedingen (zoals sport) een centje bij te verdienen. De oproepkrachten worden ingepland op basis van beschikbaarheid, waarbij zo veel mogelijk rekening wordt gehouden met andere activiteiten.

In de zomer(vakantie) zijn de studenten en scholieren extra beschikbaar om de drukte en evt. vakanties van vaste medewerkers op te vangen. Hierdoor werken we bij IJssalon Kees niet met extra vakantiekrachten in de zomerperiode. Deze ±40 mensen werken gemiddeld zo’n vijf tot zes seizoenen. Daardoor is er elk jaar aan het begin van het seizoen ruimte voor een aantal nieuwe oproepmedewerkers (m/v). Gemotiveerde studenten/scholieren van 16-17 jaar kunnen hun sollicitatie met motivatie en CV sturen naar: info@ijssalonkees.nl (vermeld even duidelijk in het onderwerp van je mail ‘Sollicitatie oproepkracht’).

Voor overige functies zijn er momenteel geen vacatures.

0
0
Totaal: €0.00
  • Geen producten in je winkelmand.

GELDROP

 

 

 

EINDHOVEN